Jordvarmepumper fra IGLU® Aleut bruger den energi, der er
opsamlet i jorden, og omdanner den til opvarmning, køling og varmt vand.

IGLU Aleut
Geotermiske varmepumper med konstant effekt uden vandvarmer

5-18 kW
Få mere at vide

IGLU Aleut WT
Geotermiske varmepumper med konstant effekt med integreret

5-18 kW
Få mere at vide

IGLU Aleut I
Variable effektvarmepumper uden en integreret vandvarmer

5-18 kW
Få mere at vide

IGLU Aleut WTI
Variable effektvarmepumper med en integreret vandvarmer

5-18 kW
Få mere at vide

Maksimal komfort til minimale omkostninger

IGLU® Aleut geotermiske varmepumper bruger den rene energi, der er lagret i jordens dyb, til at give komfort i dit hjem året rundt – effektiv opvarmning, varmt vand og gratis køling om sommeren.

Moderne design IGLU® Aleut jordvarmepumper er kendt for deres brede funktionalitet. Minimalistisk, ikke overbelastet varmepumpedesign med IGLU®-logo på, der angiver enhedens status (blå – fungerer korrekt, gul – angiver problemer, der kræver opmærksomhed, og disse problemer kan normalt løses eksternt, rød – kritiske problemer). IGLU® Aleut-varmepumper er holdbare og har en bred vifte af funktionsmuligheder. Jordvarmepumper – holdbar teknologi, der fungerer effektivt i op til 20 år (borehuller holder ca. 100 år). Mulighed for at vælge varmepumper med inverter, også med eller uden integreret vandvarmer (200 l).

IGLU® Aleut varmepumper er kendt for den højeste energiklasse (A+++). Varmepumpens effektivitet måles med COP-koefficienten – hvor meget varme- eller køleenergi, der kan laves af 1 kW vedvarende energi. Jordbaserede IGLU® Aleut er en af de mest effektive varmepumper på markedet – IGLU® Aleut kan konvertere 1 kW vedvarende energi til 6,5 kW (under visse betingelser) energi til opvarmning, køling eller varmtvandsberedning. Om sommeren koster det praktisk talt ingenting at køle lokalerne – varmen fra huset ledes ud i borehuller ved hjælp af en cirkulationspumpe.

Det er nemt at administrere IGLU-varmepumper med IGLU® Home-appen. IGLU® Home-appen gør det muligt at indstille den ønskede varme- eller køletemperatur og se statistikkerne fra hvor som helst i verden, mens du bruger internetforbindelsen. Appen er kompatibel med smarte enheder som smartphones og tablets. Med IGLU® Home kan du nemt og enkelt styre rumtemperaturen, og det bedste af det hele er, at det er helt gratis. Kommunikationsmodulet IGLU® Spot gør det muligt at styre din varmepumpe, selv uden en internetforbindelse (fungerer som Wi-Fi, ca. 150 meters afstand, afhænger af vægtykkelse etc.). Varmepumper kan forbindes til BMS (Building Management System).

IGLU® Aleut varmepumper er både kompakte og støjsvage med et lydniveau på kun 35 dB. På grund af deres støjsvage drift og standardmål kan IGLU® Aleut-varmepumper nemt installeres i forskellige møbler. Typisk installeres vores varmepumper i gange, korridorer eller endda køkkener uden behov for ekstra plads.

Innovativt og langtidsholdbart valg – et solidt skridt mod bæredygtighed. IGLU® Aleut-
varmepumpernes effektivitet reducerer elregningen mærkbart, og du vil nyde varme, kølighed og varmt vand i lang tid. IGLU-varmepumper bruger vedvarende energi og udleder ikke CO2, som er skadeligt for miljøet. Varmepumperne opfylder kravene til statstilskud til fornyelse af varmesystemet.

IGLU varmepumper er dækket af 2 års garanti (det er muligt at forlænge garantien op til 5 år). I tilfælde af tekniske fejl udføres garanti- og eftergarantivedligeholdelse af IGLU® Aleut-varmepumper af den lokale producents service eller pålidelige partnere. Selv ved større tekniske fejl, der kræver udskiftning af komponenter, tager processen ikke lang tid. IGLU TECH overvåger konstant mængden af reservedele, og der er ingen grund til at vente på komponenter i månedsvis.

Langsigtede fordele

Geotermisk opvarmning er ekstremt pålidelig – det udendørs kredsløb installeres til husets levetid, og varmepumpens levetid er op til 20 år.

IGLU® – en stærk, pålidelig og voksende producent af varmepumper. Mere end 15 års erfaring giver os mulighed for at tilpasse os skiftende forbrugerbehov. IGLU TECH investerer ansvarligt i fremstillingsprocesser for at forblive pålidelige, bæredygtige og innovative. For os er det vigtigt, at vores partnere kender varmepumper godt, og derfor inviterer vi ofte vores partnere til vores kontor, hvor vi organiserer træning og viser fremstillingsprocesserne fra et nærmere kig.

IGLU TECH vælger omhyggeligt komponenter til vores varmepumper, som kommer fra velkendte europæiske producenter. Hver producent udfører en meget streng kvalitetskontrol, og alle dele kontrolleres i producentens laboratorier for at sikre, at de lever op til de højeste kvalitetsstandarder. Ved at bestille reservedele fra Europa kan IGLU TECH fremstille varmepumper hurtigere (fra 2 til 6 uger), og på grund af den høje kvalitet af komponenterne er årlig vedligeholdelse ikke påkrævet.

Det er nemt at installere IGLU-varmepumper. Vores varmepumper er fremstillet på en måde, så installatørerne nemt og bekvemt kan nå de nødvendige steder. For IGLU® Aleut er der ikke behov for et ekstra sted, enheden har kun én indendørsenhed, der er forbundet til borehullet og varmesystemet.

Det er muligt at forbinde IGLU® Aleut-varmepumper i en kaskade, der forbinder fra to til seksten varmepumper til højere energibehov. I industrilokaler, lejligheder eller forretningscentre kan én varmepumpe være utilstrækkelig til opvarmning, køling og varmtvandsberedning.

Sikker og miljøvenlig varmeløsning

Der foregår ingen forbrændingsprocesser i den geotermiske varmepumpe, og derfor udleder den ikke CO2, som er skadeligt for miljøet. Systemet er 100 % sikkert, uden risiko for brand eller eksplosion.