RIIS ENERGY

Vi er et stærkt team, med Jørgen Erland Nielsen, tidligere Mærsk, Stig Tiedemann, tidligere Falck, Klaus Jørgen Hahn, tidligere Mærsk, Jørgen Vesta,
serie iværksætter, der med Bjarne Riis’s indtræden er yderligere forstærket.
Vi har indgået aftale, der sikrer os eksklusivitet i Danmark på IGLU Varmepumper. Vi tilbyder markedet et kvalitetsprodukt produceret i Litauen, til
attraktive priser med cirka 60% danske komponenter fra Danfoss og Grundfos, til en pris der er yderst konkurrencedygtig på det danske marked. Vi
arbejder BtB og tilbyder udvalgte VVS’ere og varmepumpe montører at komme med på teamet.

Ring og hør mere

IGLU VARMEPUMPER

Helt kort har IGLU varmepumper bl. a. følgende fordele:

  1. IGLU varmepumpe er designet med den nyeste teknologi og cirka 60% komponenter fra danske leverandører, bl.a. Grundfos og Danfoss styrings modul – wilo cirkulasionspumper – Danfoss varmeveksler – Danfoss frekvensomformer – scroll kompressor – som gør IGLU varmepumpen til den mest effektive og komplette varmepumpe på markedet i dag.
  2. Igluhome app for smart varmepumpestyring, selv uden internetforbindelse
  3. 24/7-overvågning af varmepumpens drift på fjernserviceplatform – IGLU varmepumper er forbundet til en fjernserviceplatform, der hjælper med at registrere og løse systemproblemer i tide, selv uden servicemontør på stedet.
  4. IGLU varmepumpen har et moderne design, hvor al styring til ekstrafunktioner, findes inde i pumpen, så anlægget er nemt at montere (eksempel passiv køling)
  5. Vi tilbyder markedets bedste serviceaftale til lokale el/vvs installatør, som bliver timebetalt ved opstart og ved garantisager af IGLU varmepumpen.
  6. IGLU varmepumpen er et kvalitetsprodukt, som sælges til en meget konkurrencedygtig pris.

EHPA-medlemskab

IGLU TECH bliver medlem af EHPA (European Heat Pump Association). Dette er et vigtigt skridt i virksomhedens vækst og en forpligtelse til at producere IGLU®-varmepumper i henhold til de højeste standarder. EHPA-organisationen samler varmepumpe-repræsentanter med det formål at dele erfaringer, viden og de nyeste teknologier. Med dette medlemskab forpligter vi os over for vores kunder og partnere – til at sikre produktkvalitet, innovation og bæredygtighed.

IGLU TECH UAB er certificeret i henhold til de internationalt anerkendte standarder ISO 14001 og ISO 9001.

ISO 9001:2015-certifikatet bekræfter, at UAB IGLU TECH’s kvalitetssystem dækker virksomhedens politikker, processer og procedurer og er udformet til at sikre produkternes kvalitet og holdbarhed. Vi forbedrer løbende kvaliteten af vores produkter og serviceydelser, reagerer aktivt på afvigelser og indsamler feedback fra brugere og partnere.

Ved at overholde ISO 14001:2015-certifikatet hjælper UAB IGLU TECH med at beskytte miljøet, reducere potentielle negative påvirkninger og fremme miljøbevidsthed. Varmepumperne fra IGLU TECH bruger energi fra vedvarende kilder. Geotermiske pumper bruger jord og vand, luft-til-vand-varmepumper bruger luft og vand til at levere den nødvendige varme eller kølighed til hjemmet. Produkterne er miljøvenlige og reducerer det globale opvarmningspotentiale (GWP).