IGLU® Inuit luft-til-vand-varmepumper bruger luft og den energi, den indeholder, ikke kun til rumopvarmning og køling, men også til varmt vand.

IGLU Inuit WTI

luft-til-vand-varmepumper med variabel effekt og integreret vandvarmer

6-16 kW

IGLU Inuit I

luft-til-vand-varmepumper med variabel effekt uden integreret vandvarmer

6-16 kW

Optimalt valg til mange hjem

Luft-til-vand-systemet kræver ~30 % mindre initialinvestering sammenlignet med jord-til-vand-systemet.

IGLU® Inuit-varmepumper er konstrueret til opvarmning, køling og varmt vand. Du kan vælge mellem en indendørsenhed med eller uden integreret vandvarmer. Spiralvandvarmeren på 200 liter er lavet af rustfrit stål og har en ekstra elektrisk tank for at forhindre legionærsyge. Drikkevandet strømmer gennem en varmeveksler, som opvarmes af en 200-liters termofix.

IGLU® Inuit-varmepumper har en COP– koefficient på 4,92. For eksempel bruger varmepumper 1 kW energi til at producere næsten 5 kW termisk energi. Inverter-variabel effekt-teknologi regulerer varmebelastningen i forhold til det aktuelle varmebehov, så du kun bruger så meget energi, som du har brug for.

Exceptionelt design– kompakt størrelse på indendørs- og udendørsenhederne, vejrbestandigt kabinet til udendørsenheden. Varmepumpen passer til en bred vifte af boligindretninger, så der er ingen grund til at gemme den væk, og der er ikke behov for et separat rum. Varmepumpen er ideel til badeværelser, gangarealer og køkkener, hvor den nemt kan integreres i eksisterende inventar.

IGLU® Inuit er konstrueret til det nordeuropæiske klima og kan fungere effektivt i temperaturer helt ned til -25 °C. Udendørsenheden leveres som standard med et varmeelement for at forhindre isdannelse (undtagen 6 kW, som sælges separat).

Udendørsenheden har støjsvage ventilatorer, hvilket giver stille drift af både indendørs- og udendørsenheder.

IGLU® Inuit-varmepumper giver maksimal komfort, ikke kun med hensyn til funktionalitet, men også med hensyn til
brugervenlighed. Den gratis IGLU® Home-app giver dig mulighed for at fjernstyre din varmepumpe fra alle steder i verden. Appen giver dig mulighed for at overvåge el, varmeforbrug og effektivitet i realtid. Hvis du ikke har en smartphone, kan du bestille en vægmonteret fjernbetjening i stedet for IGLU® Home mod et ekstra gebyr.

IGLU® er en varmepumpeproducent, der tilbyder professionel 24/7 service. Deres teknologi er pålidelig og leveres med producent-garanti på op til 5 år (standardgarantien er 2 år).

Bekvem og nem installation

Luft-til-vand-varmepumper er ekstremt hurtige at installere – installationen kan klares på bare 1 dag.

IGLU® Inuit-indendørsenheden er nem at tilslutte og servicere. Udendørsenheden har et indbygget varmeelement for at forhindre isdannelse (undtagen 6 kW-enheden). Et opvarmet kondensatbad i udendørsenheden sikrer funktionalitet ved lave temperaturer.

Standard anti-vibrationsgummi og en vandlås hjælper med at reducere lydemissioner.

IGLU®-systemet tilbyder indendørsenheder med eller uden integrerede vandvarmere, hvilket giver mulighed for fleksibelt valg af varmtvandsbeholder-kapacitet baseret på individuelle behov. Den integrerede vandvarmerteknologi kræver en lille ekspansionsbeholder. I tilfælde af lave udendørstemperaturer, og hvis der mangler vand i varmesystemet til afrimning, bruger varmepumpen kedelvand.

I situationer, hvor der er forskellige varmekredse, såsom gulv og radiatorer, skal der bruges en blandings- aktuator  til at styre og fordele dem uafhængigt af hinanden. Ved større varmebehov kan IGLU® Inuit-varmepumper kaskadekobles.

Opstart – producenten påtager sig at forbinde varmepumpen til IGLU® Home-appen og professionel serviceadgang. Producenten tager sig af garantien og service efter garantien.

Sikker og miljøvenlig varmeløsning

Der foregår ingen forbrændingsprocesser i IGLU® Inuit-varmepumpen, og derfor udleder den ikke CO2, hvilket er skadeligt for miljøet. Systemet er 100 % sikkert, uden risiko for brand eller eksplosion.

IGLU® Inuit – den optimale løsning til private hjem, bondegårdsturisme på landet og sommerhuse

Smart varmepumpestyring med IGLU® Home-programmet, selv uden internetforbindelse

24/7-overvågning af varmepumpens drift på fjernserviceplatformen

IGLU®-varmepumper er forbundet til en fjernserviceplatform, der hjælper med at registrere og løse systemproblemer i tide, selv uden en reparatør på stedet.

Lokal producentservice

Vedligeholdelse og opstart af IGLU® Inuit-varmepumper under og efter garantien udføres af den lokale producentservice.

Hvorfor vælge luftvarme?

Lavere initialinvestering påkrævet

Nem installation i både nye og renoverede bygninger

Opvarmningseffektivitet på op til 500%

Et fremragende alternativ til faciliteter i fjerntliggende områder

Komfort

Problem- og vedligeholdelsesfri

Økologi

Bæredygtig og miljøvenlig varmeløsning

Effektivitet

Sikrer høj effektivitet og lave varmeomkostninger

Hvor kan man købe en IGLU®-varmepumpe?

IGLU Aleut šilumos siurbliai namams

Vil du gerne modtage en detaljeret producentrådgivning eller et personligt tilbud? Kontakt os.